tirsdag den 12. januar 2010

Carl Bagger - C1YXZH

Endnu en cache efter en dag på Retpsykiatrisk Afdeling i Odense. Denne lå i et meget rolig villakvarter hvor det var svært at parkere pga sneen. Men heldigvis var der ingen mugglere. De var nok alle på arbejde. Det var store flotte og dyre villaer der lå her, og med det hele dækket af et flot hvidt lag sne, så det meget smukt ud. Cachen skulle der ledes lidt efter - også pga sneen... Den lå i en busk under en mursten. Jeg fik trampet godt rundt i sneen, og mine fingre var som is, inden jeg fik mig rodet ind til cachen.
En fin small, og rund bøtte. Historien ved stedet var også god. Jeg kendte ikke denne Carl Bagger, så her lærte jeg også lidt idag :-)

OUH - Parkeringsfælden - GC1GG6J

Idag var jeg via arbejdet sendt på en kursusdag til Retpsykiatrisk Afdeling i Odense. Jeg havde fået lidt tidligere fri, så selv om der var meget sne, ville jeg prøve at finde denne cache, der ikke lå så langt fra hvor jeg havde parkeret. Cachen var hurtigt fundet oppe i røret til skraldestativet :-)
Let logget, da jeg var heldig med at der ikke var så mange mugglere.

fredag den 8. januar 2010

Kunsten at - opbevare lyn - GC20CQ7

YES!! (FTF)

Kl. 19.40 - vores cache nr. 2727

Som et lyn fra en klar himmel kom en sms på mobilen Lynhurtigt fløj jeg op af sofaen, snuppede gps'en og glemte (igen) lygten . Vel ankommet (og uden hverken mugglere eller andre geocachere i nærheden) blev der ledt (uden lys og lygte....) Heldigvis hjalp GADElyset mig til at finde cachen, der dog var frosset fast. Da jeg fik cachen frem fulgte låget ikke med, og jeg kunne konstatere at loggen var drivvåd og jordslået Jeg fik med møje og besvær skrevet i loggen og pakket den sammen igen. Det viste sig efter et ring til Gade, at han havde lagt den ud allerede i juni 09. Derfor var logbogen nået at blive så våd som den var. STF som var Roest.dk havde logbog med kunne jeg senere læse, og han havde skiftet den ud

Intet byttet, blot hurtigt hjem igen for at få tøet fingrene op ...


søndag den 3. januar 2010

Ullerslev Kirke - GC22MBY

YES!! (FTF)
Kl. 20.00
Øj! En cache under 10 km hjemmefra Det måtte man jo gøre noget ved. Så afsted det gik, så stærkt at jeg kom afsted uden lygte
På vej derud kørte jeg forbi Aunslev kirke som var meget oplyst, så tænkte at det jo nok gik uden lygte... Men da jeg nåede Ullerslev måtte jeg konstatere at denne kirke lå begravet i mørke Nå, jeg fik parkeret bilen, sådan så lygterne kunne give lidt lys, men slet ikke nok til at lyse stedet op hvor gps'en gik i nul. Jeg havde kun ledt et øjeblik, da kjefsen dukkede op. Så bredte panikken sig, specielt fordi de jo havde lygter med.... Det blev ledt endnu mere grundigt, og pludselig var den der! Fundet ved gps'ens svage lys Da jeg dukkede op med cachen var Roest.dk også kommet til, og i hælene på ham kom Team Varming. Et helt lille minievent var det blevet til Der blev hilst, udvekslet coins og TB'er og så blev der hilst på cache-ejer der slutteligt også dukkede op
Tak til Koch-Poulsen for en fin cache og god cachebeholder og til de øvrige geocachere for en hyggelig snak.

Sudoku Fioniae (6,4) Glisholmvej - GC1GNFP

Nu var det vist på tide at finde lidt cacher igen - jeg var i hvert fald ved at gå "cache-kold", så for at redde weekendstemningen, kørte vi en tur i Bilka og derefter gik jagten ind på et par cacher inden mørket faldt på.
Cachen blev fundet på en kold men flot søndag eftermiddag. Jeg hoppede ud af bilen og ind i skoven hvor jeg fandt cachen inde ved roden af et stort træ. Imens vendte Jesper bilen.
Intet byttet.

Sudoku Fioniae (4,3) Hestehaven - GC1GNH3

Nu var det vist på tide at finde lidt cacher igen - jeg var i hvert fald ved at gå "cache-kold", så for at redde weekendstemningen, kørte vi en tur i Bilka og derefter gik jagten ind på et par cacher inden mørket faldt på.
Cachen blev fundet på en kold men flot søndag eftermiddag. Her endte vi hen over en mark fuld af store træstammer. Cachen var på bagsiden af en kæmpe stort træ op ad en mindre skrænt. Nu var solen så småt ved at stå i horisonten, og det gav sneen en flot anderledes farve.
Her lagde jeg en mønt i, som har været med fra USA.

Sudoku Fioniae (0,8) Killerup - GC1GVQ9

Nu var det vist på tide at finde lidt cacher igen - Stine var i hvert fald ved at gå "cache-kold", så for at redde weekendstemningen, kørte vi en tur i Bilka og derefter gik jagten ind på et par cacher inden mørket faldt på.
Cachen blev fundet på en kold men flot søndag eftermiddag efter lidt søgen, og vi havde nær aldrig fået den vrikket løs pga. frosten. Gps'en drillede også lidt, men efter at have stået næsten på hovedet for at få hånden ind under broen, så dukkede den op. Det var en kold og beskidt omgang for knæ og fingre.
Her, på marken ved siden af broen, stod folk på skøjter, og det så ud som om de hyggede sig
Intet byttet.