søndag den 13. februar 2011

Tissestenen "Pee Stone" - GC209ZH

"På vej hjem fra Tvis kom jeg forbi denne cache. Sjov historie. Tak for at vise mig den.
TFTC - NT -
Stine"
Ja meget mere er der ikke at sige om den. En sjov historie, og en sten man ellers bare ræser forbi, for den gør sig ikke meget bemærket ved en ret befærdet vej uden de store parkeringsmuligheder, bortset fra en ok bred rabat.

Jyllands navle - GCYBCP

"På vej hjem fra Tvis skulle denne lige findes. Jeg var her også sidste år - vist i februar, hvor der var så meget sne, at jeg måtte opgive. Men idag var der bid :-)
TFTC - NT - Stine"


Broskat - GC1H6ZW

Her er der virkelig potentiale for en dejlig gåtur - når vejret altså arter sig lidt bedre end den bidende kulde der var idag! Der ligger flere cacher rundt langs vandet, og det er et rigtig flot område :-)



"På vej hjem fra Tvis kom jeg forbi denne, som jeg tidligere har ledt efter uden held. Men idag var der bid (der var også bid i kulden, så det var med at komme hurtigt tilbage til den varme bil igen!!)
Tak for at vise mig dette flotte sted!
NT

Stine"

lørdag den 12. februar 2011

GPS-TV - GC21T8Y




"Fundet til dagens teknikevent sammen med en masse andre geocachere.
Fin tur for at se hvad sådan en cacheart er for en. Jeg har dog fundet én tidligere, men det er næsten to år siden, i Sverige.
Lærte bl.a. det smarte i at gemme punkterne undervejs .....
TFTC - NT

Stine"

Sophiendal Gods - Logscroll - GC1C8E1





"Kl. 20.17
På vej til Tvis, efter et afsluttet teknikevent i det "mørke", kom jeg forbi denne cache. Ingen lommelygte i bilen, så min HTC's led-lygte blev brugt. Jeg ledte og ledte, og pludselig dukkede der en bil mere op der også så meget "geocacher-agtig" ud.... Det var Helle1 og 1 x 5knudsen, og så var vi jo pludselig et par stykker mere til at lede - og SÅ dukkede cachen op!
TFTC - NT

Stine"

Teknik event i det mørke Jylland V - GC2GW0X




Det var et super hyggeligt event. Vi var knap 70, og med lidt god vilje var der plads til alle. Frokost fik vi da vi ankom, og til aften var der familiepizza'er i alle afskygninger :-) Jeg fik selv styr på lidt mere GSAK og fulgte med i noget Google Earth kort som man selv kunne lave nu og lægge på gps'en. Jeg fik også hjulpet Team Billemus lidt (dem havde jeg fået lokket med til eventet) selv om det var godt de havde fået sig placeret ved siden af HePe og ProsperoDK :o)

"Det var mit 3. ud af 5 mørke teknikevents i Jylland (eller var det teknikevents i det mørke Jylland?
Tak til Eli og Irene for et rigtig hyggeligt event. Jeg fik genopfrisket nogle ting, og lært en hel del mere.

God mad var der også rigeligt af.
En pause blev brugt til at finde den WhereIGo-cache der blev lagt til sidste års event.
Vi ses derude.


Stine"

Basta Hu Hej - GC17QR5




Så skulle jeg til Teknikevent i det mørke Jylland V. Jeg var kørt i lidt god tid for at kunne logge et par cacher undervejs. Denne havde jeg "corrected coordinates" liggende på, så den blev lige samlet op inden det gik mod forsamlingshuset. Fra cachen var der en rigtig flot udsigt over området :-)

"Fundet på vej til teknikevent i det mørke Jylland. Tak for en fin cache :-)
NT

Stine"

Vestermølle - GC2E5YA

Så stod den på Teknikevent i det mørke Jylland V, og jeg var kørt i god tid for at kunne logge en cache eller to inden eventet.
Vestermølle er et rigtig flot sted, som jeg ikke ville have besøgt hvis det ikke var for geocaching. Der var også en restaurant som så ud til at være et besøg værd. Det må så blive en anden gang :-)


"Inden dagens teknikevent i det mørke Jylland, skulle denne lige logges. Sikke et flot sted. Tak for at vise mig det.
NT

Stine"